maj15

boczniaki a la schabowe

dodano: 15 maja 2010 przez marycha913


Składniki dla 2-4 osób

boczniaki, 1 tacka (250 dag) jajka, 2 Bułka tarta, sól, pieprz, olej,

 
Opis przygotowania czas przygotowania: do 20 min

1. Boczniaki płuczemy pod bieżącą wodą,osuszamy ręcznikiem papierowym,przyprawiamy do smaku solą i pieprzem,następnie moczymy w roztrzepanych jajkach i panierujemy w bułce tartej. 2.Smażymy na rozgrzanym ojeju z obu stron.


photo
kotleciki: Zdjęcie pochodzi z notki boczniaki a la schabowe


Dodaj do:


Komentarze mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy - zaloguj się lub załóż konto


Odpowiedzi moga dodawać tylko zalogowani użytkownicy - zaloguj się lub załóż konto


Nie ma jeszcze komentarzy - wyraź swoją opinię jako pierwszy